راهنمای کامل خرید فلاشینگ ساختمان

انسان ذاتا زیبایی را دوست دارد و در واقع علاقه به زیبایی در فطرت انسان‌ها وجود دارد. به همین دلیل، در طول تاریخ همیشه سعی کرده‌اند، محیط زندگی خود را زیبا کنند. امروزه هم زیبا کردن ساختمان‌‌ها و سایر بناها جزء علایق انسان‌‌ها است و انسان‌‌ها دوست دارند که نماهای مختلفی را برای زیبا کردن ساختمان‌‌‌های مسکونی و تجاری و اداری ایجاد نمایند. فلاشینگ ساختمان هم یکی از مواردی است که مربوط به نمای ساختمان است. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر برای خرید فلاشینگ ساختمان هستید، با ما همراه باشید.

فلاشینگ ساختمان چیست؟

فلاشینگ ساختمان به یک پوشش فلزی ساخته شده از یک‌سری قطعات نازک گفته‌ می‌شود. این پوشش فلزی از مواد غیرقابل نفوذ ساخته شده است و وظیفه مقاومت در برابر نفوذ آب و هوا به داخل سازه را بر عهده دارد. فلاشینگ ساختمان و یا بهتر بگوییم فلاشینگ نمای ساختمان از قسمت‌‌‌های تاثیرگذار و مهم ساختمان به حساب‌ می‌آید و تاثیر زیادی بر روی قیمت یک ملک دارد. این بخش از ساختمان می‌تواند در سبک سازی بنا و جلوگیری از فرسودگی ساختمان بسیار موثر باشد.

گالری تصاویر فلاشینگ ساختمان

تصاویری از مراحل ساخت و تولید فلاشینگ ساختمان

کاربرد فلاشینگ ساختمان

کاربرد اصلی فلاشینگ ساختمان، در نمای ساختمان است. علاوه‌بر نمای ساختمان، هم در حیاط و هم در ‌‌‌پشت‌بام امکان استفاده از آن وجود دارد. در واقع این پوشش، یک ابزار به منظور کاور کردن سقف شیروانی و همچنین ‌‌‌پشت‌بام و قرنیز و پنجره است. به بیان دیگر، هدف استفاده از فلاشینگ ساختمان این است که جلوی ریختن آب بر روی دیوارهای ساختمان گرفته شود؛ نمای ساختمان ‌‌‌آب‌بندی شود و سازه شیروانی هم پنهان گردد.

مواد سازنده فلاشینگ ساختمان

فلاشینگ ساختمان متناسب با طرح و شکل آن و همچنین متناسب با وظیفه و عملکردی که دارد، ممکن است از مواد اولیه مختلفی درست‌ شود؛ به عنوان مثال، از انواع ورق‌‌‌های روغنی برای ساخت آن استفاده‌ می‌شود. همچنین ورق‌‌‌های سیاه، ورق‌‌‌های گالوانیزه و ورق‌‌‌های گالوانیزه رنگی نیز در ساخت فلاشینگ بسیار پرکاربرد هستند. ورق‌‌‌هایی که نام آنها را ذکر کردیم،‌ می‌توانند در ضخامت‌‌‌های مختلف برای ساخت فلاشینگ استفاده شوند.

نحوه استفاده از فلاشینگ

به منظور استفاده از فلاشینگ ساختمان در سقف‌‌‌های شیروانی، باید آن را بر روی آخرین پروفیل سازه شیروانی جوش کرد. البته امکان پر کردن آن نیز بر روی آخرین پروفیل سازه شیروانی وجود دارد.

این کار باعث‌ می‌شود که فلاشینگ در زیر ورق‌‌‌های شیروانی قرار گیرد. چیزی که معمول و رایج است، این است که نمای شیروانی بر روی آخرین پروفیل جوش‌ می‌شود و ورق‌‌‌های شیروانی نیز بر روی آن جای‌ می‌گیرند.

فواید فلاشینگ نما

فلاشینگ ساختمان یا همان فلاشینگ نما دارای فواید بسیاری است که همین امر باعث شده است استفاده از آن روزبه‌روز در حال گسترش باشد. مزایای فلاشینگ نما عبارت‌اند از:

1. باعث‌ می‌شود که سقف شیروانی به خوبی ‌‌‌آب‌بندی شود.

2. از لحاظ زیبایی هم بسیار مفید است و باعث‌ می‌شود که در زیر سقف‌‌‌های شیروانی، نمای زیبایی ایجاد شود.

3. خرپای شیروانی را مخفی‌ می‌کند.

4. از پیچیدن باد در سازه جلوگیری می‌کند. همین پیچیدن باد در سازه امکان دارد که ورق‌‌‌های شیروانی را از جای خود بکند و مشکلات زیادی را برای صاحب ساختمان و برای رهگذران ایجاد نماید.

از متخصصان تهویه‌سازان رایگان قیمت بگیرید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

انواع فلاشینگ ساختمان

فلاشینگ یا همان نمای شیروانی را‌ می‌توان در طرح‌‌‌های مختلف تولید کرد. نمای شیروانی متناسب با نوع سازه، نوع خرپا، نوع نما و همچنین متناسب با ارتفاعی که باید داشته باشد، دارای طرح‌‌ها و ‌اندازه‌‌‌های مختلفی است. فلاشینگ‌‌ها از لحاظ مختلف دسته‌بندی‌ می‌شوند که در ادامه آنها را بررسی‌ می‌کنیم.

تقسیم‌بندی از لحاظ مدل و نما

فلاشینگ‌‌ها در مدل‌‌‌های متنوعی ساخته‌ می‌شوند که هریک از آن‌‌ها نیز کاربرد خاص خود را دارند. انواع مدل‌‌‌های فلاشینگ عبارت‌اند از:

1. فلاشینگ هلالی

فلاشینگ هلالی هم یکی از انواع فلاشینگ‌‌ها از لحاظ نما است. فلاشینگ هلالی‌ می‌تواند دارای ابعاد زیر باشد:

1. عرض گسترده ورق: ۲۵، ۳۳، ۴۱، ۵۰، ۶۲.۵، ۲۰۰، ۲۵۰؛

2. ارتفاع مفید فلاشینگ هلالی به ترتیب: ۱۷، ۲۳، ۲۸، ۳۸، ۵۳، ۱۳۰، ۱۵۰؛

3. عرض فلاشینگ هلالی از سینه به ترتیب: ۱۱، ۱۵، ۲۱، ۲۵، ۲۸، ۳۵، ۴۵؛

4. شعاع انحنای فلاشینگ هلالی به ترتیب: ۱۰، ۸، ۱۶، ۱۸، ۲۵، ۴۰، ۵۵؛

5. وزن فلاشینگ هلالی برای هر مترمربع: ۲، ۲.۶، ۳.۳، ۵.۴، ۱۶، ۲۵ کیلوگرم

2. فلاشینگ سینه درونی

این نوع فلاشینگ با نام «فلاشینگ سینه‌کفتری» هم شهرت دارد و جزء محبوب‌ترین وسایل مربوط به پوشش دادن شیروانی به شمار‌ می‌آید و به صورت گسترده در سقف شیروانی استفاده‌ می‌شود.

3. نمای پله‌پله یا همان نمای پله‌دار

نمای پله‌دار از قدیمی‌‌‌‌ترین طرح‌‌‌هایی است که در فلاشینگ‌‌ها به وجود آمده است. مزیت نمای پله‌دار، ساده بودن آن است. با استفاده از این نما، امکان پوشش شیروانی در‌ اندازه‌‌‌های مختلف وجود دارد. هیچ نما و طرح دیگری مانند نمای پله‌پله وجود ندارد که بتواند هر نوع شیروانی را به صورت کامل پوشش دهد.

به منظور تولید این نوع نما از ورق گالوانیزه رنگی بهره گرفته‌ می‌شود. تولید نمای پله پله به شکل دو یا سه پله یا حتی بیشتر صورت می‌پذیرد. همچنین نمای پله پله در ‌اندازه‌‌ها و ابعاد و ضخامت‌‌‌های دلخواهی تولید‌ می‌شود.

4. نمای رومی یا نمای آینه

نمای آینه یا همان نمای رومی را‌ می‌توان مدل سنتی و کلاسیک فلاشینگ به شمار آورد. از این نوع نما در پوشش سقف‌‌‌های شیروانی به صورت گسترده استفاده‌ می‌شود.‌ اندازه و ضخامت نمای رومی هم تنوع بسیار زیادی دارد. در تولید این نوع نما نیز از ورق گالوانیزه رنگی استفاده‌ می‌شود.

5. فلاشینگ مدل U

همان‌طور که از نام این نوع فلاشینگ پیدا است، ظاهر آن به شکل حرف انگلیسی U است. برای ساخت فلاشینگ مدل U، دو صفحه با زاویه ۹۰ درجه را به همدیگر متصل‌ می‌کنند. در فلاشینگ مدل U، لبه‌‌ها به سمت درون خم شده‌اند.

این نوع فلاشینگ یکی از محبوب‌‌‌‌ترین انواع فلاشینگ به حساب‌ می‌آید. بزرگ‌‌‌‌ترین ویژگی مثبت فلاشینگ مدل U، مقاومت و دوام بسیار بالای آن است. از طرف دیگر، لبه‌‌‌های فلاشینگ مدل U به نحوی هستند که باعث‌ می‌شوند در نمای ساختمان موج نیفتد و از لحاظ ظاهری، مشکلی برای نمای ساختمان ایجاد نشود.

تنوع زیادی در فلاشینگ مدل U وجود دارد. در واقع هم از لحاظ رنگ و هم از لحاظ‌ اندازه و ابعاد، دست شما برای انتخاب یک فلاشینگ مدل U باز است. کاربرد این نوع فلاشینگ در موارد زیر است:

1. به منظور درزبندی ساندویچ پنل‌‌ها؛

2. به منظور پوشاندن محل اتصال ساندویچ پنل‌‌ها؛

3. پوشش دور تا دور و حاشیه ساندویچ پنل‌ها؛

6. فلاشینگ مدل L

این نوع فلاشینگ با نام فلاشینگ نبشی هم معروف است. بیشتر از فلاشینگ مدل L در جایی که دو دیوار با هم تلاقی پیدا‌ می‌کنند و یا در نقطه متصل شدن دیوار به سقف استفاده‌ می‌شود. البته از این نوع فلاشینگ در پوشش درزهای دیوار و سقف از داخل و خارج به صورت افقی هم بهره گرفته‌ می‌شود.

فلاشینگ مدل نبشی، مقاومت و استحکام بسیار خوبی دارد و تنوع زیادی نیز در ابعاد آن وجود دارد. در واقع متناسب با مکان استفاده،‌ می‌توانید ابعاد این نوع فلاشینگ ساختمان را تعیین کنید. استفاده از فلاشینگ مدل L باعث‌ می‌شود که عایق‌بندی ساختمان به صورت کامل و اصولی انجام شود. این نکته را هم اضافه کنیم که با رنگ‌آمیزی این نوع فلاشینگ‌ می‌توانید ظاهر بسیار بهتری به ساختمان خود ببخشید.

7. فلاشینگ مدل تیز (مدل تاج)

فلاشینگ ساختمان مدل تیز و یا همان مدل تاج در زاویه‌‌‌های معینی طراحی شده و به بازار عرضه‌ می‌شود. در سقف‌‌‌های دوشیب و همچنین در محل شکست یا پوشش یا تاج و پوشش موج ساندویچ‌پنل‌‌ها از این نوع فلاشینگ بهره گرفته‌ می‌شود.

این نوع فلاشینگ‌‌ها دارای خمیدگی هستند که باعث‌ می‌شود به منظور متصل کردن دو سقف به یک دیگر از آن استفاده شود. فرق اساسی که بین فلاشینگ مدل تاج با دیگر فلاشینگ‌‌ها وجود دارد در مسائل جزئی است و شاید افراد مبتدی متوجه تفاوت آنها با هم نشوند.

مزیت فلاشینگ مدل تیز یا همان مدل تاج

فلاشینگ مدل تاج از سه قسمت فوم درزگیر و فلاشینگ زیره و قسمت رویه تشکیل شده است. همین امر باعث‌ می‌شود، درزبندی به بهترین نحو ممکن توسط این نوع فلاشینگ ساختمان صورت بپذیرد و این نوع فلاشینگ سقف را از بخش پایینی به خوبی پوشش دهد. در نتیجه از این نوع فلاشینگ به منظور پوشش کامل ساندویچ‌پنل استفاده‌ می‌شود.

8. فلاشینگ مدل سه پله یا مدل Z

فلاشینگ مدل سه پله را‌ می‌توان زیرمجموعه فلاشینگ مدل پله پله در نظر گرفت؛ ولی ما در این مقاله به صورت جداگانه آن را بررسی کرده‌ایم. فلاشینگ مدل سه پله برای پوشش لبه آب‌رو استفاده‌ می‌شود و بیشتر برای قسمت جلوی ساندویچ‌پنل سقفی و همچنین برای بخش پایینی ساندویچ‌پنل دیواری از آن بهره گرفته‌ می‌شود.

مزیت فلاشینگ مدل سه پله یا مدل Z

فایده این نوع فلاشینگ ساختمان این است که باعث حرکت آب به طرف بیرون‌ می‌شود. این نوع فلاشینگ ساختمان در رنگ‌‌ها و ‌اندازه‌‌‌های متنوعی تولید‌ می‌شود و شما‌ می‌توانید متناسب با کار خود از آن استفاده کنید. فلاشینگ مدل سه پله دارای لبه‌‌‌های خمیده‌ای است. همین لبه‌‌‌های خمیده موجب می‌شوند که بتوان از آن‌‌ها به عنوان محافظت‌کننده در مقابل نفوذ هوا، آب، باد، نور خورشید و… استفاده کرد و از پوسیده شدن پانل‌‌ها و ورق‌‌ها پیش‌گیری نمود.

تقسیم‌بندی از لحاظ ابعاد

فلاشینگ‌‌ها از لحاظ ابعاد و اندازه، تنوع زیادی دارند و در واقع امکان اینکه با توجه به سازه و خرپا، فلاشینگ‌‌ها در ابعاد مختلفی تولید شوند، وجود دارد. برای اینکه فلاشینگ‌‌ها دارای تنوع در ‌اندازه باشند،‌ می‌توان از ورق‌‌‌های روغنی و گالوانیزه در ضخامت‌‌‌های متنوع برای ساخت آن فلاشینگ‌‌ها استفاده کرد.

تقسیم‌بندی از لحاظ کاربرد

فلاشینگ‌‌ها از لحاظ نوع استفاده‌ای که از آن‌‌ها‌ می‌شود به دسته‌‌‌های مختلفی تقسیم‌ می‌شوند. انواع فلاشینگ از نظر کاربرد عبارت‌اند از:

1. فلاشینگ مورد استفاده در زیر تاج؛

2. فلاشینگ رایزر؛

3. فلاشینگ نمای شیروانی (خود این نوع فلاشینگ به چند دسته از جمله فلاشینگ سینه‌کفتری، فلاشینگ هلال داخل، فلاشینگ هلال بیرون و فلاشینگ سه پله تقسیم‌ می‌شود.)

4. فلاشینگ زاویه‌دار؛

5. فلاشینگ مورد استفاده در پنجره؛

6. فلاشینگ مورد استفاده در ‌‌‌پشت‌بام.

از متخصصان تهویه‌سازان رایگان قیمت بگیرید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

گام‌‌‌های مربوط به تولید فلاشینگ ساختمان

به منظور تولید فلاشینگ ساختمان، یک‌سری از مراحل، باید به ترتیب انجام شوند. مراحل تولید فلاشینگ عبارت‌اند از:

1. تعیین نوع و ضخامت ورق

در مرحله اول از گام‌‌‌های تولید فلاشینگ ساختمان، باید طبق سفارش مشتری و همچنین متناسب با کاربردی که مدنظر شما است، نوع ورق و ضخامت آن مشخص شود. بدیهی است که به هر میزانی که ضخامت ورق فولادی استفاده شده در ساخت فلاشینگ بیشتر باشد، دوام و مقاومت و طول عمر فلاشینگ نیز به همان نسبت بالاتر خواهد رفت.

2. انجام برش کاری

در مرحله بعدی از گام‌‌‌های تولید فلاشینگ ساختمان باید عمل برش‌کاری ورق صورت پذیرد. در واقع با کمک دستگاه‌‌‌‌های اتوماتیک برش، ورق را باید با ‌اندازه دلخواه برش داد.

3. خم‌کاری ورق

مرحله سوم از مراحل تولید فلاشینگ ساختمان، مرحله خم‌کاری ورق است. متناسب با کاربرد فلاشینگ باید ورق را در زاویه‌‌‌های ۳۰ درجه یا ۴۵ درجه و یا ۹۰ درجه خم کرد. البته در بعضی از موارد نیاز است که ورق به صورت نیم‌دایره یا به صورت کمان نیز خم شود.

4. نصب فلاشینگ

در مرحله چهارم از گام‌‌‌های تولید فلاشینگ ساختمان هم بایستی به نصب فلاشینگ پرداخت. در این مرحله‌ می‌بایستی عملیات پرچ کردن و یا جوش کاری فلاشینگ و همچنین عملیات رنگ آمیزی آن به دقت صورت بپذیرد. اگر بخواهیم به صورت دقیق عملیات نصب فلاشینگ را توضیح دهیم باید بگوییم که اگر ورق‌‌‌های خم با روش پرچ کاری متصل بشوند،‌ می‌توانید به صورت کامل رنگ آمیزی ورق را انجام دهید و بعد از آن، ورق رنگ آمیزی شده را در جای خود قرار بدهید و آن‌‌ها را با هم پچ کنید.

اگر نتوانید ورق‌‌‌های خم را پچ کنید، باید به سراغ جوش زدن آنها بروید. برای جوش زدن ورق‌‌‌های خم شده در مرحله اول باید یک آستر ضد رنگ بر روی ورق بزنید و بعد از آن فلاشینگ را در مکان درست خود قرار داده و آن را جوش کاری کنید. پس از اتمام جوش کاری‌ می‌توانید با سلیقه خود، رنگ آمیزی مورد نظر را انجام دهید.

مشاوره خرید فلاشینگ ساختمان

شرکت تهویه سازان صنعت کار سابقه طولانی در فروش و نصب انواع فلاشینگ ساختمان دارد. این شرکت همواره از جدیدترین و باکیفیت‌ترین متریال استفاده کرده و بهترین خدمات را با قیمتی مناسب به مشتریان ارائه می‌کند. ما دانش فنی را با تجربه همراه کرده‌ایم و علاوه بر ثبت اختراع‌های مختلف در حوزه‌های صنعتی، نائل به دریافت تقدیرنامه‌های گوناگون به پاس انجام متمایز پروژه‌ها شده‌ایم.

تهویه سازان صنعت کار آماده همکاری و امضای قرارداد با پیمانکاران ساختمانی است. بنابراین همین الان می‌توانید جهت مشاوره و ثبت سفارش با شماره‌های 09126984278 و 09395999831 تماس بگیرید. تیم پشتیبانی ما آماده پاسخگویی به همه سوالات شما عزیزان است.

مشتریان تهویه سازان صنعت کار

انتخاب درست این شرکت‌ها بوده‌ایم

برخی از مشتریان رضایتمند شرکت تهویه سازان صنعت کار

لوگوی-پتروشیمی-جم
لوگوی-پاکشوما
لوگوی رویا ساختمان آریا تهویه سازان صنعت کار
لوگوی siemens
لوگوی مرکز خرید پالادیوم

سوالات متداول

کاربرد اصلی فلاشینگ ساختمان، در نمای ساختمان است. علاوه‌بر نمای ساختمان، هم در حیاط و هم در ‌‌‌پشت‌بام امکان استفاده از فلاشینگ ساختمان وجود دارد.

فلاشینگ نما با توجه به طرح و شکل آن و متناسب با وظیفه و عملکردی که دارد، ممکن است از مواد اولیه مختلفی درست‌ می‌شود؛ به عنوان مثال، انواع ورق‌‌‌های روغنی برای ساخت فلاشینگ ساختمان استفاده‌ می‌شوند. همچنین ورق‌‌‌های سیاه، ورق‌‌‌های گالوانیزه و ورق‌‌‌های گالوانیزه رنگی نیز به منظور ساخت فلاشینگ بسیار پرکاربرد هستند.

برای استفاده از فلاشینگ ساختمان در سقف‌‌‌های شیروانی، باید آن را روی آخرین پروفیل سازه شیروانی جوش داد. البته امکان پر کردن آن نیز بر روی آخرین پروفیل سازه شیروانی وجود دارد.

‌‌‌آب‌بندی مناسب سقف شیروانی؛
ایجاد نمای زیبا در ساختمان؛
پنهان کردن خرپای شیروانی؛
جلوگیری از پیچیدن باد در سازه و افزایش ثبات شیروانی‌ها.

فلاشینگ هلالی؛
فلاشینگ سینه درونی؛
نمای پله‌پله یا همان نمای پله‌دار؛
نمای رومی یا نمای آینه؛
فلاشینگ مدل U؛
فلاشینگ مدل L؛
فلاشینگ مدل تیز یا همان مدل تاج؛
فلاشینگ ساختمان مدل سه پله یا مدل Z.

همین الان می‌توانید جهت مشاوره و ثبت سفارش با شماره‌های 09126984278 و 09395999831 تماس بگیرید یا به صفحه اصلی سایت شرکت تهویه سازان صنعت کار سر بزنید و بیشتر با ما آشنا بشوید. 

3 در مورد “فلاشینگ ساختمان”

    1. سلام. وقت بخیر. فلاشینگ‌ها در انواع و متریال‌های مختلف ساخته می‌شوند و استفاده از آنها به نظر مهندس ناظر یا طراح ساختمان وابسته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
لوگوی کوچک دوربری شده تهویه سازان صنعت کار مجری هواکش صنعتی
لطفا مشخصات تماس خود را وارد کنید تا مشاوران ما در کوتاه‌ترین زمان با شما تماس بگیرند.